»S soprogo Matejo veliko obiskujeva sejme, vsaj tri ali štiri na leto. Tam vidiva, kaj je novega, kakšni so novi produkti in tako dobiva kakšno idejo. Druga stvar pa so naši butiki po Sloveniji, v katerih smo z našimi kupci zelo interaktivni, zelo radi se z njimi pogovarjamo in ti zelo radi kaj predlagajo. Skozi pogovor vidimo, kaj si trg želi.«
»Proizvodnja se nahaja v stari ljudski šoli in surovine za čokolado smo do zdaj morali v prvo in drugo nadstropje prenašati z dvigalom, kar je bilo za delavce precej naporno. Letos smo v pritličju naredili tri velike kotle in pripravljeno čokolado pumpamo v prvo in drugo nadstropje. Tako smo delavce razbremenili prenašanja težkih surovin, kar nam prihrani tudi čas.«
»Trenutno nimamo nobenih težav s samo dobavo kakava. Zaradi Covida-19 nam trenutno največji izziv predstavljajo zaposleni. Prej smo imeli 12 zaposlenih, trenutno jih imamo samo 8. Ko je bilo največ dela, smo imeli dodatno tudi 10 zunanjih delavcev. Trenutno veliko delava tudi sama z Urbanom, mislim pa, da se bodo te stvari sčasoma izboljšale. Delavce imamo tudi v butikih, a glavni so v proizvodnji, kjer je dela ogromno.«
»Midva sva imeli srečo, da sva se učila že od očeta in mame. Začetki so bili težki, ker nihče od naju ni poznal čokolade, kako se dela z njo, kako sploh nastane čokolada … nič nismo vedeli, s prodajo nismo bili seznanjeni ... sčasoma je bilo lažje. Še vedno pa je ostalo ogromno ročnega dela, stroje imamo zato, da si pomagamo.«